KAYSERİ / TALAS - Kamber İlkokulu

Kamber İlkokulu

KAMBER MAH. 6652. SK. KAMBER ILKOKULU BLOK NO 7 TALAS / KAYSERİ
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen ve araştıran nesillerin yetiştiği; Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile öncelikle çevremizde, bölgemizde ve ülkemizde model okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, vatanını seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, özgüven sahibi, soran, sorgulayan, okuyan ve araştıran, teknolojiyi kullanan ve yakından takip edebilen, yorum yapan ve öğrendiklerini uygulayarak çevresine örnek olabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan, Yüce Atatürk’ün “ Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, sorumlu bireyler yetiştirmek okulumuzun temel misyonudur.
ama :08:15 Bitiş :13:55
Öğretmenler şahsi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
Talas Kamber Mahallesi
İl merkezine 35 km İlçe merkezine 30 km